Pin it

Skreddersydde møter i København

Hos Arp-Hansen Hotel Group kan vi skreddersy ditt møte etter behov og ønsker. Drømmer du om et møte eller et event som skal være noe ut over det vanlige, er vi klare til å hjelpe deg med å gjøre arrangementet ditt helt unikt. Det kan være måten lokalet er dekorert på, en walk’n'talk-aktivitet, utsøkt forpleining eller kanskje "bare" noe ekstra til møtepakken.

Alt elementer som kan bidra til å løfte stemningen på et møte, og gjøre det enda mer unikt.

Inspirerende rammer

I Arp-Hansen Hotel Group har dere masse å velge mellom, og vi verner om våre hotellers individualitet og forskjellighet. I våre unike bygninger med unike beliggenheter tilbyr vi inspirerende rammer og møtelokaler i København, som kan bidra til å støtte opp under møtets innhold og budskap. Det kan være på Phoenix Copenhagen i lokaler med et streif av gullalder, på Copenhagen Island i stilfulle lokaler med utsikt over Københavns havn eller kanskje på toppen av The Square midt på rådhusplassen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Er dere ute etter et større, men likevel sentralt lokale, er Tivoli Hotel & Congress Center det rette valget. I Tivoli Congress Hall har vi plass til 2400 personer, mens de øvrige 54 møtelokalene og auditoriene har plass til alt mellom 4 og 450 personer. Den samlede kapasiteten er på 6000 personer. De fleste av lokalene våre er fleksible, og vi bistår gjerne med gode råd blant annet om oppstilling i lokalet, slik at dere får de aller beste rammer for et godt møte.

Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center

Sentral beliggenhet i København

Med en sentral beliggenhet i København vil det være mulig å kombinere møtet med en walk n’ talk-aktivitet gjennom Nyhavn eller til Amalienborg slott. Alternativt en sykkeltur over Bryggebroen til Amager Fælled eller til hippe Vesterbro. Mulighetene er mange. Samtlige møtesteder har sykler for utleie.

Utsøkt servering og lekre tilleggskjøp

Under møtet vil dere bli oppvartet med lekre bufféer fra start til slutt. Våre restauranter er meget bevisste på å variere utvalget, og det finnes noe for enhver smak. I tillegg kan møtet krydres med mange forskjellige tilleggsprodukter som kan bidra til å skape en helt spesiell stemning. Prøv for eksempel en popcornmaskin på Tivoli Hotel eller en lekker og forfriskende smoothie på Imperial Hotel.

Grønne møter

Alle Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er miljøsertifisert av Green Key.
Les her hva vi gjør for miljøet.

Konferanseteam

Våre konferanseteam kjenner sine respektive hoteller ut og inn, og er behjelpelige med å finne den riktige løsningen for nettopp deres møte, enten det dreier seg om et tradisjonelt møte eller et skreddersydd oppsett. Våre konferanseteam kan kontaktes på det ønskede hotell, og du finner kontaktopplysningene på hotellets egen hjemmeside.

Kontakt vårt sentrale konferanseteam

Det er også mulig å kontakte vårt sentrale konferanseteam, som har full oversikt over alle møtelokalene i konsernet. Her er det tilstrekkelig med ett telefonnummer og én e-postadresse til alle hotellene.

Arp-Hansen Hotel Group


Nybrovej 75
DK- 2820 Gentofte
Tlf. +45 4597 0500
conference@arp-hansen.dk

Arp-Hansen Hotel Group