Møter og konferanser i København

I Arp-Hansen Hotel Group liker vi det unike fremfor det strømlinjeformede.  Derfor er heller ikke ét møte likt på våre mange unike møtesteder i København og Gentofte. Én ting er likevel sikkert: Velger du å ha et møte hos oss, får du en topp plassering i byen, vi skreddersyr arrangementet etter dine behov og vi er med deg hele veien.   Vi tilbyr blant annet møtepakker, skreddersydde løsninger, forpleining og teknisk assistanse samt at vi har lokaler med plass til alt fra 2-2.400 deltakere. 


Unike møte- og konferansesteder

Kreative rammer inspirerer til nye idéer, tanker og teamutvikling. Enklere blir det ikke. Vi rår over sju unike møtesteder på sju unike plasseringer, hvor vi setter pris på  egenartethet fremfor ensartethet.

Vi tror på å utnytte ulikhetene

Sentralt i København

Vi gir deg Københavns beste adresser tett på severdigheter, gastronomi og gode transportmuligheter. Hold ditt møte, arrangment eller kongress hos oss og nyt at byen er rett utenfor hotellet.  

Vi tror på sentral beliggenhet

En personlig vert

Nærvær, service og ekspertise er tre kjerneverdier som du vil merke når du holder møte hos oss. Vi er med deg hele veien. Hos oss er det fokus på det personlige møte – både for deg og dine møtedeltakere.

Vi tror på tett samarbeid

Skreddersydde møter

Det er ditt møte – derfor er det også dine ønsker og behov som er i fokus. Fortell oss dine idéer, eller la oss i fellesskap forme ditt møte. Vårt slagord er fleksibilitet, vi kan huse alle typer arrangement.

Vi tror på dine ideer

Vil du vite mer?

Kontakt oss for mer informasjon! Vi er klare til å hjelpe. 

Telefon: +45 4597 0500
E-post: conference@arp-hansen.dk