Tilbud: Overnatting inkludert parkering (begrenset antall)

Kan bestilles på våre åtte hoteller i København

fra  

Per person per natt i delt dobbeltrom

Godt tilbud på overnatting med parkering! 

Her får du mulighet til å inkludere bilen når du skal overnatte til en rimelig pris. Med dette tilbudet kan du enkelt, bekvemt og trygt ankomme hotellet og være sikker på å finne en parkeringsplass til bilen. Du sparer flere hundre kroner per natt, sammenlignet med å b¨åde finne og betale for parkering ved ankomst.

Tilbudet omfatter:

  • Overnatting i et av våre flotte rom
  • Parkering under oppholdet

 

Har du et favoritthotell du gjerne vil bo på igjen? Eller er det et hotell du alltid har hatt lyst til å teste? Du kan velge fritt mellom alle hotellene våre i København, samt hvilken romkategori du vil overnatte i.  Vær oppmerksom på at parkeringen i enkelte tilfeller er en kort spasertur fra selve hotellet.

Du finner tilbudet ved å:

1) Velge ønskede datoer samt antall personer og antall rom.

2) Velg det hotellet du ønsker å bo på. Ønsker du å bo på Wakeup Copenhagen, skal du bestille oppholdet her.

3) Velg oppholdet som heter "Overnatting inkludert parkering".

NB: Tilbudet gjelder et begrenset antall parkeringsplasser, så vi tar forbehold om utsolgte datoer. Hvis noen datoer er utsolgt vises ikke tilbudet, og vi anbefaler at du søker på andre datoer.

Salgsbetingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall parkeringsplasser, så vi tar forbehold om utsolgte datoer. Legg merke til at parkeringen kan ligge en kort spasertur fra selve hotellet. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller allerede bestilte overnattinger. Tilbudet kan ikke endres eller avbestilles. Gjelder reservasjoner med ankomst frem til 30. april 2021.

COVID-19-informasjon, og hva du kan forvente når du besøker oss Les mer her.