Steel House Copenhagen

Et opphold på Steel House Copenhagen er for deg som liker luksussøvn og den betongbyggede kulturbyen over alle, New York – til lavpris.

I 2017 ble en industriell glassbygning med rustrøde rammer omgjort til Steel House Copenhagen. Bygningen ble også rammene til et hittil usett – og oversett – konsept, som gir nåtidens gjester det de forventer av et moderne hostel. Det vil si et konsept for deg og andre gjester som vil ha et snev av luksus uten at de skal koste for mye. Som vil sove tett på storbyens liv – og samtidig ha muligheten for å oppleve byen på et lavt lydnivå om natten. Et konsept for gjester som ønsker at den hjemmekoselige følelsen og de små hverdagsgledene – hjemmelaget mat, gratis Wi-Fi, fritidsinteresser og avslapping – følger med.

Rom for god søvn – og gode samtaler

Steel House Copenhagen er et luksushostel på Vesterbro, som med sit blomstrende kulturliv og mangfoldige smaksopplevelser har blitt kjent som Københavns hippeste bydel. Etter er dag med sightseeing i storbyen, får du nå muligheten til å trekke deg tilbake i våre rammer som fanger essensen i en rå New York-stil.

Hotellets betongstøpte vegger mykes opp av lyse trepanel og møbler, putefylte skinnsofaer og dansende flammer i peisen. Hotellet får også liv fra alle summende gjester som samler seg i felleskjøkkenet, i treningssentret og ved bassenget … eller synker ned i loungen med en håndbrygget øl i hånden, før de beveger seg ut i Københavns natteliv.

Har du lyst til å prøve en urban stemning? Vi gleder oss til å ta imot deg på Steel House Copenhagen.