MASH åpner på toppen av Tivoli Hotel & Congress Center

Når utvidelsen av Tivoli Hotel & Congress Center står ferdig, blir det med MASH Penthouse på toppen.

Fra 15. oktober kan du etter en hyggelig feriedag i København, et forretningsmøte eller en konferanse nyte en velsmakende og perfekt tilberedt biff i MASH Penthouse, som åpner i 13. etasje i den nye delen av Tivoli Hotel & Congress Center.

”Arp-Hansen Hotel Groups samarbeid med MASH er en perfekt allianse mellom to rutinerte aktører i turistbransjen i København. Sammen skaper vi nye rammer for turist- og konferansegjester i København,” sier administrerende direktør Dorte Krak i Arp-Hansen Hotel Group om samarbeidet.

På MASH går smaksopplevelse og sanseopplevelse hånd i hånd. Det harmonerer bra med Tivoli Hotel & Congress Center. Her er et hotellopphold ikke bare et hotellopphold og en konferanse ikke bare en konferanse. Vi er opptatt av de små detaljene og gjør vårt ytterste for å gi gjesten en god opplevelse – det samme gjelder på MASH.


Restauranten har plass til 90 spisende gjester innendørs, og når været tillater det kan gjestene trekke ut på den åpne terrassen, der 60 gjester kan nyte en lekker biff mens de betrakter Københavns skyline.

Den nye restauranten blir et spennende supplement til Tivoli Hotel & Congress Centers nåværende restauranttilbud med henholdsvis Tivoli Brasserie og Sticks’n’Sushi.