Arp-Hansen Hotel Group får diplom som «Årets beste energiutnyttelse 2016» fra HOFOR

Hos Arp-Hansen Hotel Group er vi stolte over å ha fått utmerkelsen «Årets beste energiutnyttelse 2016», som ble overrakt av hovedstadsområdets forsyningsselskap HOFOR i juni 2017.
Prisen gikk til vårt Wakeup-hotell i Borgergade som i 2016 oppnådde en energiutnyttelse utenom det vanlige og som har bidratt meget positivt til å redusere CO₂-utslippet i hovedstaden.
Med mål om å optimalisere energiutnyttelsen og bidra til et grønnere København bruker Wakeup Borgergade fjernkjøling fra HOFOR, på samme måte som flere av de andre hotellene til Arp-Hansen Hotel Group.

Hos Arp-Hansen Hotel Group setter vi pris på de mange store gevinstene som er knyttet til fjernkjølingsløsningen, både miljømessig, økonomisk og driftsmessig. Først og fremst kan vi bidra til en grønnere hovedstad ved å redusere CO₂-utslippet. Samtidig er det flere økonomiske fordeler, og vi får minimert drifts- og vedlikeholdskostnader, siden all drift og distribusjon er sentralisert i HOFORs fjernkjølingssentraler.
I et vellykket arbeid for å optimalisere energiutnyttelsen har derfor HOFOR kåret oss til den mest CO₂-besparende kunden av hele 40 næringsbygg i København, og vi er stolte over å ha bidratt ekstra til å realisere visjonen om et CO₂-nøytralt København i 2025.
Som et håndfast bevis fikk Arp-Hansen Hotel Groups tekniske team, under ledelse av Jack Hellweg Bengtsson, HOFORs flotte diplom samt en avkjølende premie til hele hovedkontoret.