Pin it

Skal du til København med et trangt budsjett?

København er en flott, men dyr hovedstad, og for reisende med et trangt budsjett kan det ofte være vanskelig å finne gode overnattingsmuligheter. Men hvorfor bo på et vandrerhjem utenfor København når du kan finne god og billig overnatting midt i København? Arp-Hansen kan blant annet tilby billig overnatting i København på lavprishotellet Wakeup Copenhagen eller på et av våre gode tre- og firestjerners hoteller. Spar opptil 25 % hvis du bestiller mer enn én natt – les mer om hotelltilbud på denne siden.

Billig overnatting i sentrum av København hos Arp-Hansen

I 2009 bygde Arp-Hansen det moderne, arkitekttegnede lavprishotellet ”Wakeup Copenhagen”, som ligger få minutters gange fra Københavns desiderte sentrum, Rådhuspladsen. På Wakeup Copenhagen kan du få en flott utsikt over byen, eget moderne bad, flatskjerm og trådløst Internett på rommet samt en deilig 1,60 meter bred dobbeltseng. Alt dette og mer til får du til en rimelig penge – Wakeup Copenhagen er et tostjerners hotell, noe som gjenspeiler seg i prisen. Kvaliteten kan likevel lett måle seg med mange av byens trestjerners hoteller. Wakeup Copenhagen er med andre ord din anledning til å nyte København til en rimelig penge. Wakeup Copenhagen er en billig overnattingsmulighet uten at det går på bekostning av verken design, innredning eller beliggenhet. Er du ute etter billig overnatting i København, er Wakeup Copenhagen et veldig godt alternativ.

Opplev København med et trangt budsjett

Til tross for at København er en dyr by å besøke, er det heldigvis masse spennende opplevelser å hente selv med et trangt budsjett. Mange museer har en gratis dag hver uke, og når det gjelder shopping, finnes det et utall av loppemarkeder rundt i byen, hvor man kan gjøre et godt kjøp. Beveger man seg litt utenfor den indre bykjernen, for eksempel til Nørrebro eller Vesterbro, kan man finne en rekke små restauranter som serverer billig mat. Innta for eksempel en vel tilberedt shawarma på Nørrebrogade og gå på oppdagelsesferd i de små gatene i strøket, som yrer av liv. Eller delta i et av Københavns mange gratis kulturtilbud som for eksempel Jazzfestivalen, som arrangeres i juli måned. Avrund deretter dagen i København med en billig overnatting på et av Arp-Hansens mange hoteller.