Pin it

’Hvor skal vi sove i natt’? – tilbring natten i vakre København

På denne siden finner du fantastiske hoteller i København. Alle de 12 hotellene ligger sentralt til og har sin spesielle sjarm og fordeler, som du kan nyte godt av når du skal tilbringe noen dager i København. Les om de ulike hotellene og finn ditt foretrukne overnattingssted.

Overnatting – unn deg og partneren litt ekstra oppvartning

Har du glemt å se kjæresten dypt i øynene eller bare jobbet altfor mye? Unn deg selv og kjæresten en lang, romantisk weekend i København. Området rundt Kongens Nytorv oser av skjønnhet og stemning. Her kan dere bevege dere i en egen tidslomme og kjenne på den gode stemningen året rundt. Området tilbyr dessuten et mangfold av severdigheter, opplevelser og spisesteder som gir inspirasjon og ny energi.

Her kan dere sove med Arp-Hansen Hotel Group

Arp-Hansen Hotel Group har fire hoteller i området: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand. Servicen og detaljene er på topp, og dere vil simpelthen elske å komme innenfor dørene i avslappende omgivelser etter en fin dag i byen. Bestill overnatting i dag og gled dere til noen avslappende dager i København.