Pin it

Overnatt rimelig og sentralt i København

Arp-Hansen Hotel Group disponerer rundt 17 prosent av Københavns hotellromkapasitet. Flere av gruppens hoteller kan ta imot større grupper, og med sin sentrale beliggenhet er det enkelt å komme seg rundt i byen. De største hotellene i Arp-Hansen Hotel Group er: Wakeup Copenhagen, Tivoli Hotel, Imperial Hotel og the Square. I tillegg til en eventyrlig stil og stor kapasitet egner Tivoli Hotel seg særlig godt i forbindelse med større kongresser, i og med at det er integrert med Tivoli Congress Center.

Tilbud på overnattinger

Ønsker du å overnatte på et av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller, kan du lese om våre ulike tilbud på overnatting på denne siden, hvor de forskjellige salgstilbudene er beskrevet.

Billig hotell

Arp-Hansens billigste hotell er lavprishotellet Wakeup Hotel, som ligger i Carsten Niebuhrs Gade ved Kalvebod Brygge. Hotellet har 510 rom fordelt på 13 etasjer. I hotellets nederste etasje finner du frokostrestauranten, som har utsikt til baksiden av Tivoli Hotel. Begge hotellene er tegnet av Kim Utzon, som har hentet inspirasjon fra det svenske landskapet. Nyt noen dager i København og tilbring nettene i komfortable og vakre omgivelser. Bestill hotell i dag.