Pin it

Er du på jakt etter et billig hotell med frokost i sentrum av København?

Skal du til København på ferie eller forretningsreise? På alle våre hoteller har vi et godt tilbud til deg. Få en deilig frokostbuffé på hotellet, så slipper du å måtte kjøpe frokost ute i byen og får i stedet en god start på dagen uten stress. Bestill hotell med frokost direkte på denne siden – du kan naturligvis bestille på alle våre hoteller i sentrum av København samt på Gentofte Hotel, som ligger i naturskjønne omgivelser cirka åtte kilometer nord for København.

Start dagen med deilig frokost og få masse energi

Enten du er på forretningsreise med stramt tidsskjema i København eller på ferie med familien, trenger du et solid morgenmåltid for å være klar til dagens program. Samtlige av våre hoteller tilbyr en lekker frokost med alt som dertil hører. Etter en deilig frokost er du klar til å oppleve København og alt hva byen har å tilby. Uansett hvilket hotell du velger, bor du sentralt i København – like ved alle byens spennende severdigheter, shoppingmuligheter og kafé- og restaurantliv.

Bo sentralt i København

Arp-Hansen Hotel Group eier noen av Københavns best beliggende hoteller Alle våre hoteller bortsett fra Gentofte Hotel ligger sentralt i København, like ved byens knutepunkter – Rådhusplassen og Kongens Nytorv. Bor du på et av Arp-Hansens hoteller, får du en god base med en god beliggenhet, og velger du å hafrokost på hotellet, har du fått det beste utgangspunktet for ditt opphold i København.