Finn et bra hotell i sentrum av København

Unike hoteller i København for enhver smak

København har i flere ulike sammenhenger blitt kåret til verdens beste by. Og det med god grunn. Det er mange ting å se i sentrum av København, og vi sørger for overnattingen på et av Arp-Hansen Hotel Groups mange attraktive hotell.
Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er på ulike steder i byen, alle med gåavstand til Københavns mange severdigheter. Enten du vil besøke fornøyelsesparken Tivoli, Kongens have, Botanisk have eller gå en tur langs Nyhavn så er du tett på alt. Både71 Nyhavn Hotel,Phoenix CopenhagenogCopenhagen Strandligger bare et steinkast herfra.

København er en by for alle, med plass for mangfold. Velger du for eksempel å bo på vårt trendy hotellThe Squareeller moderneImperial Hotelsom begge er plassert ved Rådhusplassen, er du bare noen minutter unna Hovedbanegården. Herfra er det aldri langt til en kopp kaffe, et godt måltid eller shopping.

Kalvebod Brygge er Københavns urbane spot, her har du nesten alltid utsikt til vannet! Her finner du også temahotelletTivoli Hotel, det vakkert designede hotelCopenhagen Islandog det smarte lavprishotelletWakeup Copenhagen

Kanskje er du også interessert i?