Pin it
Havnerundfart i København samt overnatting på Copenhagen Strand
Havnerundfart

Havnerundfart i København

Seil gjennom de hyggelige kanalene med en Havnerundfart-pakke fra et av våre utvalgte hoteller. Pakken inkluderer en overnatting, en utsøkt frokostbuffé og en billett til havnerundfart i København. Med denne pakken får du den ultimate sightseeingopplevelsen. Bestill allerede i dag, og gled deg til en deilig stund på vannet der du bare kan lene deg tilbake og nyte utsikten.

Opplev Københavns kanaler på havnerundfart

Hva skal man se i København? På den klassiske havnerundfarten kan du være turist i København og få servert historier om byens mest populære severdigheter. Sightseeing til vanns er en fin og avslappende måte å oppleve så mye av København som mulig – på kortest mulig tid. Havnerundfarten tar ca. én time, der du blant annet får se Børsen, Nyhavn, Operahuset, Langelinie og Den lille Havfrue. Pakken passer altså ypperlig for deg som ikke skal tilbringe så mange dager i København.

Tilbudet omfatter

Overnatting i et av våre nydelige rom
Frokostbuffet
Billett til havnerundfart

 

fra DKK 595,-

Pris per person i delt dobbeltrom

 • Gjelder på følgende hoteller
  Phoenix Copenhagen hotels facade om aftenen i København

  Phoenix Copenhagen

  Atmosfære og eleganse.

  fra DKK

  625,-

  71 Nyhavn Hotel ned til Københavns kanaler

  71 Nyhavn Hotel

  Stemningsfull firestjerners eleganse i sjarmerende Nyhavn.

  fra DKK

  940,-

  Hotel Copenhagen Island i København beliggende på en kunstig øy midt i Københavns havn

  Copenhagen Island

  Moderne designperle med en vidunderlig beliggenhet ved vannet.

  fra DKK

  610,-

  Inngangen og fasaden på Hotel Copenhagen Strand i København

  Copenhagen Strand

  Maritim sjarm av beste sort og med den best mulige beliggenhet.

  fra DKK

  595,-

Havnerundfart København – opplevelser til vanns

Hvis du kan si JA TAKK til morsomme opplevelser i København, JA TAKK til et deilig hotellopphold og JA TAKK til et godt tilbud, er vår Havnerundfart-pakke noe for deg. Tilbudet er en kombinasjon av overnatting og sightseeing, og dermed vet du på forhånd at du kommer til å oppleve en rekke severdigheter som du ellers ikke ville ha rukket i løpet av én dag til fots. Som nevnt tar turen en times tid, og hvis været er bra, har du fortsatt tid til å shoppe på Strøget, ta en snartur opp i Rundetårn, drikke kaffe på fortauskafeene og spise på en av Københavns mange gode restauranter. Rekk over mer med en Havnerundfart-pakke på Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Island eller Copenhagen Strand. Drar du med hele familien, er det også en praktisk og morsom måte å være sammen på: Dere kommer ikke bort fra hverandre, og dere får helt nye opplevelser og morsomme historier om det gamle og det nye København.

Riktig god fornøyelse og god havnerundfart i København!

 


Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Hele beløpet må forhåndsbetales og kan ikke endres eller refunderes.