Kulturnat Arp-Hansen Hotel Group
DANSK / SVENSKA
Pin it

Bestill hotell til Melodi Grand Prix 2014 i København

Da Emmelie de Forest i mai i år sang seg rett inn i europeiske hjerter i den internasjonale Melodi Grand Prix, plasserte hun samtidig Melodi Grand Prix 2014 i København.

Folk fra inn- og utland vil valfarte til hovedstaden når Danmark er vertskap for den gigantiske musikkfesten, så det lønner seg å bestille hotell i København allerede nå.

Arp-Hansen Hotel Group tilbyr hotellopphold for enhver smak, med et stort og variert utvalg av rom i forskjellige prisklasser – alle nær København sentrum.

Flere muligheter til å oppleve Melodi Grand Prix 2014 i København

Melodi Grand Prix i København varer i en liten uke, med den store finalen lørdag 10. mai. Avviklingsformen med semifinaler og generalprøver for både juryer og familier i dagene før betyr at det er store muligheter for å oppleve alle deltakerne på scenen.

Det gir samtidig en stor etterspørsel etter hoteller i København, fordi det er behov for overnatting på flere forskjellige dager.

Bestill ditt hotellopphold

Bestill hotellopphold i København til Melodi Grand Prix 2014 allerede nå, så er du sikret deltakelse i festlighetene.

Havnebuss i skytteltrafikk mellom Nyhavn og Refshaleøen
Det blir satt opp ekstra havnebusser til den internasjonale Melodi Grand Prix i København...

Les mer på www.dr.dk

11 unike hoteller i København

Alle hotellene som inngår i Arp-Hansen Hotel Group, er privateid. Det betyr at hvert enkelt hotell er unikt både med hensyn til stil og innredning, så du finner garantert et hotellopphold som passer til ditt behov.

Planlegger du å besøke København på et annet tidspunkt, anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev eller lojalitetsprogram. Da er du alltid sikret de beste prisene og står først i køen for de mange attraktive tilbudene.

Få en Restaurant Voucher til en verdi av 200 kr. per overnatting.

Gjelder i perioden januar til og med april 2014

Alle som har en firmaavtale eller er medlemmer av vårt lojalitetsprogram, får ekstra fordeler samt en Restaurant Voucher til en verdi av 200 kr. per overnatting, som gjelder i perioden januar til og med april 2014.

Husk at Arp-Hansen Hotel Group gir prisgaranti, så du er sikret den beste onlineprisen på våre hoteller når du bestiller på Arp-Hansen Hotel Groups hjemmesider.