Pin it

Ferier med familien i København

København er et ypperlig feriemål for barnefamilier . Byen er passe stor og oversiktlig, og har masse tilbud til både barn og voksne. Ta for eksempel med barna i Zoologisk Have, Tivoli eller Danmarks Akvarium.

Bo på et av Arp-Hansens 10 hoteller i sentrum av København eller bo litt nord for byen, på Gentofte Hotel, som ligger cirka åtte kilometer nord for bykjernen og tilbyr en kombinasjon av naturskjønne omgivelser og kort reisetid inn til sentrum.

Uansett hvilket hotell dere måtte velge, har vi tilbud som passer for deres ferie og familie. Les mer om tilbudene på denne siden.

Gode hotelltilbud for familier

Vi i Arp-Hansen jobber hardt for å gi dere en best mulig hotellopplevelse, og vi har derfor flere tilbud til dere som barnefamilie.

Reiser dere med små barn, er det mulig å bestille et familierom med plass til opptil to voksne og to barn til en gunstig pris: Dobbeltrom per natt med frokost fra DKK 890,- for hele familien! Tilbudet gjelder et begrenset antall rom i weekender, på helligdager samt i ferieperioder.

Er barna store nok til å sove på eget rom, kan dere bestille et ekstra hotellrom med frokost til spesialpris. Ring og hør nærmere på tlf 8030 3045.

På noen av våre hoteller kan dere også bestille rom med ”connecting doors”, slik at dere bor nær barna, men samtidig har en smule privatliv.

Kontakt oss for nærmere informasjon, eller bestill enkelt og greit på denne siden.