Kulturnat Arp-Hansen Hotel Group
DANSK / SVENSKA
Pin it

Besøk våre hoteller på Kulturnatten

 

Arp-Hansen Hotel Group åpner dørene for årets kulturnatt i København fredag 11. oktober 2013. Erfaringene viser at det er rift om plassene til våre arrangementer, så det lønner seg å være ute i god tid.

På Tivoli Hotel & Congress Center blir du vist rundt i de eventyrlige omgivelsene og får blant annet se den flotte Tivoli Congress Hall, de morsomme rommene med Tivoli-tema og den fargerike restauranten Tivoli Brasserie. Som noe helt spesielt i forbindelse med Kulturnatten får du også komme bak kulissene og se den store varegården, det imponerende kongresskjøkkenet med matbåndet og få morsomme opplysninger om driften av dette store huset. Visste du for eksempel at det stekes 4600 kg bacon til frokostbuffeten og serveres ca. 32 500 liter juice i løpet av et år…?

Se program her: Tivoli Hotel og Congress Center

Se de øvrige hotellenes spesielle begivenheter her:

Phoenix Copenhagen
71 Nyhavn
Imperial Hotel
Copenhagen Island

Du bør i det hele tatt komme og oppleve hotellene fra innsiden og høre historiene bak – tross alt er det jo Kulturnatten.

Om Kulturnatten

 

Kulturnatten er byens største årlige begivenhet. Fredagen hvor skolene starter høstferien åpner vi byen og skaper en festlig aften, noe som i nærmere 20 år har vært en av Københavns mest avholdte og godt besøkte kulturbegivenheter.

Mer enn 250 museer, teatre, biblioteker, kirker, departementer, parker og plasser over hele byen ønsker publikum velkommen. Spennende og flotte arrangementer viser at byen favner bredt når den viser frem sine mange sider av kulturlivet.

Kulturnatten er en stor samlet begivenhet hvor hele byens kulturliv smelter sammen og åpner seg til glede og inspirasjon for alle. Samtlige arrangører yter sitt beste for å gi Kulturnattens gjester en natt helt utenom det vanlige.

Fra Indre By til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn vil store og små få anledning til å oppleve byen på en ny måte i forbindelse med alle arrangementene som bare holdes denne ene kvelden. Det eneste du trenger er et kulturpass.