DANSK / ENGLISH / SVENSKA / 
Pin it

Historie

Grunnsteinen til den familieeide Arp-Hansen Hotel Group ble lagt ned i 1960, da murermester Alf Arp-Hansen kjøpte Gentofte Hotel. Opprinnelig var det hans hensikt å omdanne hotellet til selveierleiligheter, men som Gentofte-borger støttet han imidlertid tanken om å bevare hotellet, som kan dateres tilbake til 1100-tallet. Han iverksatte derfor i stedet en omfattende renovering av de gamle bygningene.

Siden den gang har Arp-Hansen Hotel Group bygget og bygget om samt kjøpt og solgt atskillige hoteller, som alle har til felles at de ligger sentralt til på de mest attraktive adressene i København.

Åtte av hotellene er oppført i allerede eksisterende bygninger, hvor Arp-Hansen Hotel Group har hatt som mål å bevare bygningenes særpreg og individualitet. Derfor er hotellene stilmessig meget forskjellige, men med det til felles at de legger vekt på at den enkelte gjest skal få en god opplevelse i et hus med historie og atmosfære.

Copenhagen Island, som åpnet i 2006, er en stilsikker designperle med utsikt direkte over havnen.

Wakeup Copenhagen er et moderne lavprishotell og det første i sitt slag i Arp Hansen Hotel Group. Hotellet åpnet i september 2009. Begge hotellene er tegnet og oppført av Kim Utzon.

1. juli 2010 åpnet Tivoli Hotel – Københavns første temahotell. 396 rom på Kalvebod Brygge, med eventyr for familien og moderne møtefasiliteter for forretningsreisende. Integrert med Tivoli Hotel ligger Tivoli Congress Center med plass til 4000 gjester.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Danmarks flotteste konferansefasiliteter.

Velkommen til Arp-Hansen Hotel Group.