Pin it

Arranger møte i København

Arp-Hansen Hotel Group kan tilby 9 forskjellige møte- og konferansesteder i København.

Arp-Hansen Hotel Group eier 11 hoteller i sentrum av København og et enkelt i Gentofte ca. åtte kilometer nord for København. De 12 hotellene er alle unikt innredet med øye for detaljer og respekt for hotellets historie og nærmiljø.

På 9 av hotellene varierer konferansekapasiteten fra 10 til 2400 personer for å dekke alle møtebehov. Det er naturligvis mulig å overnatte på hotellene etter møtet.

Unike hoteller med profesjonelle møtefasiliteter

9 av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er alle innredet i ulik stil og dekker ulike behov.

De 'gamle' hotellene som for eksempel Phoenix Copenhagen er innredet i renessansestil, Grand Hotel er innredet i klassisk, engelskinspirert stil, Gentofte Hotel er innredet i tråd med hotellets historie som adelens foretrukne landkro og 71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand er begge innredet i maritim stil i tråd med hotellenes lange historie som pakkhus i havneområdet.

De nye hotellene omfatter Copenhagen Island og Tivoli Hotel, som ble bygget i henholdsvis 2006 og 2010 og har en topp moderne og innredning. Hotellene The Square og Imperial Hotel ble bygget i funksjonalistisk stil i henholdsvis 1961 og 1958, men har i dag en moderne og stilren innredning med vekt på skandinavisk design.

Når det gjelder konferansefasiliteter, gjenspeiles hotellenes innredning i møtelokalene, og vi kan derfor tilby møtelokaler både i klassisk og moderne stil. Alle møtelokalene har naturligvis det nyeste innen AV-utstyr.

Fra intime møter til store generalforsamlinger

9 av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller kan dekke alle møte- og konferansebehov – fra de minste, intime møter til større konferanser og generalforsamlinger.

Tivoli Congress Center, som ligger i tilknytning til Tivoli Hotel, har kapasitet til 5500 personer og egner seg godt til de aller største arrangementene. Les mer om Arp-Hansen Hotel Groups mange møtelokaler