DANSK / SVENSKA

Forespørgsel

   
   

Leave this empty:

Pin it

Arranger møte i København

Arp-Hansen Hotel Group kan tilby 10 forskjellige møte- og konferansesteder i København.

Arp-Hansen Hotel Group eier 11 hoteller i sentrum av København og et enkelt i Gentofte ca. åtte kilometer nord for København. De 12 hotellene er alle unikt innredet med øye for detaljer og respekt for hotellets historie og nærmiljø.

På 10 av hotellene varierer konferansekapasiteten fra 10 til 2500 personer for å dekke alle møtebehov. Det er naturligvis mulig å overnatte på hotellene etter møtet.

Unike hoteller med profesjonelle møtefasiliteter

10 av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er alle innredet i ulik stil og dekker ulike behov.

De 'gamle' hotellene som for eksempel Phoenix Copenhagen er innredet i renessansestil, Grand Hotel og Hotel Opera er innredet i klassisk, engelskinspirert stil, Gentofte Hotel er innredet i tråd med hotellets historie som adelens foretrukne landkro og 71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand er begge innredet i maritim stil i tråd med hotellenes lange historie som pakkhus i havneområdet.

De nye hotellene omfatter Copenhagen Island og Tivoli Hotel, som ble bygget i henholdsvis 2006 og 2010 og har en topp moderne og innredning. Hotellene The Square og Imperial Hotel ble bygget i funksjonalistisk stil i henholdsvis 1961 og 1958, men har i dag en moderne og stilren innredning med vekt på skandinavisk design.

Når det gjelder konferansefasiliteter, gjenspeiles hotellenes innredning i møtelokalene, og vi kan derfor tilby møtelokaler både i klassisk og moderne stil. Alle møtelokalene har naturligvis det nyeste innen AV-utstyr.

Fra intime møter til store generalforsamlinger

10 av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller kan dekke alle møte- og konferansebehov – fra de minste, intime møter til større konferanser og generalforsamlinger.

Tivoli Congress Center, som ligger i tilknytning til Tivoli Hotel, har kapasitet til 4000 personer og egner seg godt til de aller største arrangementene. Les mer om Arp-Hansen Hotel Groups mange møtelokaler