Tivoli Hotel & Congress Center
DANSK / ENGLISH / SVENSKA

Forespørsel

   
   

Leave this empty:

Pin it

Møte- og konferansekapasitet

Tivoli Congress Center har 55 konferanselokaler av ulik størrelse. De minste lokalene tar opptil seks personer, mens de større kan romme opptil 400 og Tivoli Congress Hall helt opptil 2400.

Tivoli Hotel & Congress Center er medlem av Hjertestarter-nettverket.

Tivoli Hotel & Congress Center, som åpnet i oktober 2010, er en nyskapning i København. Kongressenteret er tegnet av arkitekt Kim Utzon, og hans signaturdesign, arbeidet med lys, gjør Tivoli Hotel & Congress Center til det aller ypperste innen dansk design og konferansefasiliteter.

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i sentrum av København og i gangavstand til Tivoli, rådhusplassen, Strøget og havnen. Det er enkelt å komme til og fra senteret enten du og gjestene dine kommer med bil, tog eller fly. Kongressenteret er miljøsertifisert med Green Key.

  

Tivoli Hotel


Arni Magnussons Gade 2
DK-1577 København V
Tlf. +45 4487 0000
tivolihotel@arp-hansen.dk

     

    

Arp-Hansen Hotel Group Tivoli Hotel

Pantomimen

Opptil 12 personer
Andre etasje
54 m1

Mer info

Pantomimen (The Pantomime)

Pantomimen ligger i første etasje og er et moderne og innbydende møtelokale med dagslys. Lokalet har de samme moderne fasilitetene som de øvrige møtelokalene, med alt i moderne AV-utstyr. Lokalet er romslig med ekstra god plass rundt bord og stoler, slik at det er mulig å sette opp diverse rekvisitter og fremdeles ha nok plass.

Last ned plantegning

Størrelse:

Lengde: 9 m
Bredde: 6 m
Høyde: 3 m
Areal: 54 m2

Antall personer:

Samlet bord: 12

Bazaren

Opptil 12 personer
Andre etasje
24 m2

Mer info

Bazaren (The Bazar)

Bazaren ligger i andre etasje og er moderne innredet med store vinduer som sørger for dagslys. Lokalet har de samme moderne fasilitetene som de øvrige møtelokalene, med alt i moderne AV-utstyr.

Last ned plantegning

Størrelse:

Lengde: 6 m
Bredde: 4 m
Høyde: 3 m
Areal: 24 m2

Antall personer:

Samlet bord: 10

Viften

Opptil 10 personer
Andre etasje
30 m2

Mer info

Viften (The Fan)

Viften, som ligger i andre etasje, har de samme moderne fasilitetene som de øvrige møtelokalene, med alt i moderne AV-utstyr. Lokalet vender ut mot Kalvebod Brygge, og gjennom de store vinduene fra gulv til tak kan man nyte utsikten til kanalen og Islands brygge.

Last ned plantegning

Størrelse:

Lengde: 6 m
Bredde: 5 m
Høyde: 3 m
Areal: 30 m2

Antall personer:

Samlet bord: 10

Snurretoppen

Opptil 8 personer
Andre etasje
21 m2

Mer info

Snurretoppen (The Spinning Top)

Snurretoppen ligger i andre etasje og er et av de mindre møtelokalene på Tivoli Congress Center. Lokalet er moderne innredet, og de store vinduene fra gulv til tak sørger for dagslys. Lokalet har de samme moderne fasilitetene som de øvrige møtelokalene, med alt i moderne AV-utstyr.

Last ned plantegning

Størrelse:

Lengde: 7 m
Bredde: 3 m
Høyde: 3 m
Areal: 21 m2

Antall personer:

Samlet bord: 8