Tivoli Hotel & Congress Center
DANSK / ENGLISH / SVENSKA

Forespørsel

   
   

Leave this empty:

Pin it

Møte- og konferansekapasitet

Tivoli Congress Center har 55 konferanselokaler av ulik størrelse. De minste lokalene tar opptil seks personer, mens de større kan romme opptil 400 og Tivoli Congress Hall helt opptil 2400.

Tivoli Hotel & Congress Center er medlem av Hjertestarter-nettverket.

Tivoli Hotel & Congress Center, som åpnet i oktober 2010, er en nyskapning i København. Kongressenteret er tegnet av arkitekt Kim Utzon, og hans signaturdesign, arbeidet med lys, gjør Tivoli Hotel & Congress Center til det aller ypperste innen dansk design og konferansefasiliteter.

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i sentrum av København og i gangavstand til Tivoli, rådhusplassen, Strøget og havnen. Det er enkelt å komme til og fra senteret enten du og gjestene dine kommer med bil, tog eller fly. Kongressenteret er miljøsertifisert med Green Key.

  

Tivoli Hotel


Arni Magnussons Gade 2
DK-1577 København V
Tlf. +45 4487 0000
tivolihotel@arp-hansen.dk

     

    

Arp-Hansen Hotel Group Tivoli Hotel

Kastanjen + Guldkareten

Opptil 40 personer
Andre etasje
60 m2

Mer info

Kastanjen og Guldkareten er to møtelokaler som slås sammen til ett stort lokale. Lokalet har tregulv og store vinduer ut mot Kalvebod Brygge og kanalen. Lokalet har de samme moderne fasilitetene som de øvrige møtelokalene, med alt i moderne AV-utstyr. Lokalet har ikke noe fast bordoppsett, og er dermed meget funksjonelt og også egnet til middagsselskaper.

Last ned plantegning

Størrelse:

Lengde: 12 m
Bredde: 5 m
Høyde: 3 m
Areal: 60 m2

Antall personer:

U-bord: 20
Skoleoppsett: 28
Kinooppsett: 40
Samlet bord: 30

Paafuglen + Tulipanen

Opptil 40 personer
Andre etasje
56 m2

Mer info

Paafuglen og Tulipanen er to møtelokaler som slås sammen til ett stort lokale. Lokalet har tregulv og store vinduer ut mot Columbines Have. Lokalet har de samme moderne fasilitetene som de øvrige møtelokalene, med alt i moderne AV-utstyr. Lokalet har ikke noe fast bordoppsett, og er dermed meget funksjonelt og også egnet til middagsselskaper.

Last ned plantegning

Størrelse:

Lengde: 12 m
Bredde: 5 m
Høyde: 3 m
Areal: 56 m2

Antall personer:

U-bord: 20
Skoleoppsett: 28
Kinooppsett: 40
Samlet bord: 30

Snurretoppen

Opptil 8 personer
Andre etasje
21 m2

Mer info

Snurretoppen ligger i andre etasje og er et av de mindre møtelokalene på Tivoli Congress Center. Lokalet er moderne innredet, og de store vinduene fra gulv til tak sørger for dagslys. Lokalet har de samme moderne fasilitetene som de øvrige møtelokalene, med alt i moderne AV-utstyr.

Last ned plantegning

Størrelse:

Lengde: 7 m
Bredde: 3 m
Høyde: 3 m
Areal: 21 m2

Antall personer:

Samlet bord: 8