Tivoli Hotel & Congress Center
DANSK / ENGLISH / SVENSKA

Forespørsel

   
   

Leave this empty:

Pin it

Møte- og konferansekapasitet

Tivoli Congress Center har 55 konferanselokaler av ulik størrelse. De minste lokalene tar opptil seks personer, mens de større kan romme opptil 400 og Tivoli Congress Hall helt opptil 2400.

Tivoli Hotel & Congress Center er medlem av Hjertestarter-nettverket.

  

Tivoli Hotel


Arni Magnussons Gade 2
DK-1577 København V
Tlf. +45 4487 0000
tivolihotel@arp-hansen.dk

     

    

Arp-Hansen Hotel Group Tivoli Hotel

Harlekin

Opptil 156 personer
Første etasje
155 m2

Mer info

HarlekinHarlekinHarlekinHarlekin

Harlekin er et av de større møtelokalene, med kapasitet for opptil 156 personer. Lokalet har de samme moderne fasilitetene som de øvrige møtelokalene, med alt i moderne AV-utstyr. Harlekin ligger i første etasje med direkte atkomst til den store foajeen, som også kan benyttes i forbindelse med arrangementer. Lokalet har flotte tregulv og direkte utgang til en terrasse hvor man kan ta en kopp kaffe når været tillater det. Lokalet har tregulv, stor takhøyde og store vinduer som sikrer godt lys. Lokalet kan imidlertid også mørklegges ved behov, og egner seg særlig godt til møter og fester.

Last ned plantegning

Størrelse:

Lengde: 13 m
Bredde: 12 m
Høyde: 6 m
Areal: 155 m2

Antall personer:

U-bord: 38
Skoleoppsett 88
Kinooppsett: 156
Langbord: 96
Runde borde: 80

Columbine

Opptil 156 personer
Første etasje
155 m2

Mer info

Divanen (the Divan) 

Columbine er, i likhet med Harlekin, et av de større møtelokalene på Tivoli Congress Center. Lokalet har de samme moderne fasilitetene som de øvrige møtelokalene, med alt i moderne AV-utstyr. Columbine ligger i første etasje, og har også direkte atkomst til den store foajeen. Lokalet har de samme moderne fasilitetene som de øvrige møtelokalene, med alt i moderne AV-utstyr. Lokalet har flotte tregulv og direkte utgang til en terrasse hvor man kan ta en kopp kaffe når været tillater det. Store vinduer sørger for godt lys, men lokalet kan også mørklegges helt ved behov, og egner seg særlig godt til møter og fester.

Last ned plantegning

Størrelse:

Lengde: 13 m
Bredde: 12 m
Høyde: 6 m
Areal: 155 m2

Antall personer:

U-bord: 38
Skoleoppsett 88
Kinooppsett: 156
Langbord: 96
Runde bord: 80

Pjerrot

Opptil 180 personer
Første etasje
192 m2

Mer info

PjerrotPjerrotPjerrotPjerrotPjerrotPjerrotPjerrot 

Pjerrot er også blant de større møtelokalene på Tivoli Congress Center. Lokalet har de samme moderne fasilitetene som de øvrige møtelokalene, med alt i moderne AV-utstyr. Pjerrot ligger også i første etasje, i forlengelse av Harlekin og Columbine, og har direkte utgang til den store foajeen som kan brukes i forbindelse med arrangementer. Lokalet har flotte tregulv og utgang til en terrasse hvor man kan ta en kopp kaffe når været tillater det. Store vinduer sørger for godt lys, men lokalet kan også mørklegges helt ved behov, og egner seg særlig godt til møter og fester.

Last ned plantegning

Størrelse:

Lengde: 16 m
Bredde: 12 m
Høyde: 6 m
Areal: 192 m2

Antall personer:

U-bord: 44
Skoleoppsett: 80
Kinooppsett: 180
Langbord: 120
Runde borde: 100

Lumbye

Opptil 195 personer
Underetasjen
218 m2

Mer info

LumbyeLumbyeLumbye 

Lumbye er det andre og mindre auditoriet på Tivoli Congress Center og oppkalt etter Tivolis kjente komponist H. C. Lumbye.
Lokalet har alle moderne bekvemmeligheter som for eksempel myke stoler, bord i alle armlener, strømuttak under stolene og alt i moderne AV-utstyr. Auditorium Lumbye og auditorium Carstensen er knyttet sammen med integrert teknikerrom. Lumbye egner seg særlig for generalforsamlinger, foredrag, presentasjoner og lignende.

Last ned plantegning

Størrelse:

Lengde: 19 m
Bredde: 11 m
Høyde: 2-5 m
Areal: 218 m2

Antall personer:

Kinooppsett: 195

Carstensen

Opptil 407 personer
Underetasjen
452 m2

CarstensenCarstensenCarstensenCarstensenCarstensenCarstensenCarstensen 

Carstensen er det største auditoriet på Tivoli Congress Center og oppkalt etter Tivolis grunnlegger Georg Carstensen. Lokalet har alle moderne bekvemmeligheter som for eksempel myke stoler, bord i alle armlener, strømuttak under stolene og alt i moderne AV-utstyr. Auditorium Carstensen og auditorium Lumbye er knyttet sammen med integrert teknikerrom. Carstensen egner seg særlig for generalforsamlinger, foredrag, presentasjoner og lignende.

Last ned plantegning

Størrelse

Lengde: 19 m
Bredde: 24 m
Høyde: 2-5 m
Areal: 452 m2

Antall personer

Kinooppsett: 407

Harlekin + Columbine

Opptil 312 personer
Første etasje
310 m2

Mer info

Harlekin + Columbine

Harlekin og Columbine kan slås sammen til ett stort lokale med plass til 312 personer totalt. Lokalene egner seg godt til møter, presentasjoner, middagsselskaper og diverse arrangementer. Det er mulig å åpne inn til foajeen, slik at også denne kan brukes i forbindelse med arrangementer. Likeledes er det utgang til en terrasse hvor man kan ta en kopp kaffe når været tillater det.

Last ned plantegning av Harlekin

Last ned plantegning av Columbine

Størrelse:

Lengde: 24 m
Bredde: 13 m
Høyde: 6 m
Areal: 310 m2

Antall personer:

Kinooppsett: 312
Langbord: 192
Runde bord: 160

Congress Hall

Op til 2500 personer
Stuen
1529 m2

Mere info

Tivoli Congress Hall er Københavns nyeste kongressal med plads til op til 2.500 gæster. Salen er multifunktionel og kan benyttes til generalforsamlinger, møder, udstillinger, selskaber, modeshows og lignende.

Fleksibilitet er nøgleordet og vores kongreskoordinatorer hjælper dig gerne med at skræddersy dit helt unikke event.

Kontakt os - så hjælper vi dig med at at skræddersy dit arrangement.

Faciliteter:

780 skolestil
2080 biografopstilling
670 ved runde borde
2500 reception