Pin it

Finn et rimelig hotell i København

København kan være en dyr by å besøke, men du kan få budsjettet til å rekke lenger hvis du velger å bo på et rimelig hotell. Arp-Hansen gir deg mulighet til å bo på et godt og rimelig hotell i København hotell i København – Wakeup Copenhagen er et tostjerners hotell med en god beliggenhet til en rimelig penge. Du kan også overnatte billig på et av Arp-Hansens andre hoteller i København – til utsalgspris.

Rimelige opplevelser i København

Heldigvis kan du oppleve mye i København selv om budsjettet ikke er så høyt. Mange av museene tilbyr en gratis dag, hvor man ikke trenger å betale inngangspenger. Nationalmuseet og Statens Museum for Kunst har til og med gratis adgang hver dag (særutstillinger kan imidlertid kreve inngangspenger). Du kan dessuten velge å besøke en av Københavns mest populære turistattraksjoner – Fristaden Christiania. Christiania ble grunnlagt i 1971 og eksisterer fortsatt mer eller mindre som en fristad midt i København.

Spar opptil 25 % på oppholdet

Du bestiller raskt og enkelt rom på et av Arp-Hansens hoteller på nettet. Det er bare å finne hvilke dager du ønsker å overnatte på hotellet i onlinekalenderen og velge romtype med noen få tastetrykk. Bestiller du to netter, kan du få 20 % rabatt på overnattingene, og bestiller du tre netter eller mer, kan du oppnå 25 % rabatt. Bestill online i dag eller kontakt oss på tlf. 80 30 30 45 eller e-post: book@arp-hansen.dk for mer informasjon.

Kanskje er du også interessert i?