DANSK / SVENSKA
Pin it

Overnatting i København  • Sjarmerende, moderne og stilfulle hoteller
  • De beste adressene i sentrum av København
  • Gunstig lojalitetsprogram
  • Gode parkeringsmuligheter
  • Gratis Wi-Fi
Husk! Vi gir prisgaranti på alle våre hotellerOvernatting i København

Overnatt på et perfekt hotell som passer nøyaktig til din personlighet. Arp-Hansen Hotel Group gir deg en rekke gode overnattingsmuligheter i hjertet av København. Hotellgruppen kan tilby overnatting i København på et hotell som passer nøyaktig til dine ønsker og behov. Velg mellom topprangerte nye hoteller med utsikt over byen, klassiske hoteller med kvalitetsdesign og gamle historiske bygninger med koselige rom i indre by.

Hotellenes plassering

De 11 hotellene ligger i klynger i tre ulike områder. Tre hoteller i området rundt Vesterport stasjon og Hovedbanegården. Tre hoteller ved Kalvebod Brygge og fire hoteller rundt Kongens Nytorv. Uansett hvilket hotell du velger i København, har du mulighet til å oppleve den egne atmosfæren som vil gi deg et spesielt minne fra byen.

Rom med god komfort for din overnatting i København

Overnatt i nydelige omgivelser i en seng hvor dynen svøper deg inn og kjærtegner kroppen slik at du våkner med fornyet energi. Arp-Hansen Hotel Group har lagt vekt på komfort og sørget for at du kan starte dagen med en deilig frokostbuffé.

Les om overnatting på de ulike hotellene i København på denne siden og se alle Arp-Hansen Hotel Groups aktuelle tilbud på hoteller i København.Hotelltilbud i København

Arp-Hansen Hotel Group har en rekke overnattingstilbud som er satt sammen slik at det er noe for enhver smak. Noen er sesongbetingede, noen gjelder i bestemte perioder mens andre tilbyr en opplevelse i byen.

Bed & Breakfast

fra DKK 480,-

Tivoli

Tivoli

fra DKK 525,-

Entry ticket to Den Blå Planet and overnight accommodation at one of Arp-Hansen Hotel Groups hotels in Copenhagen

Den Blå Planet

fra DKK 550,-