DANSK / SVENSKA
Pin it

Finn det perfekte hotell i KøbenhavnModerne hotelværelse på Imperial Hotel i centrum af København
  • Sjarmerende, moderne og stilfulle hoteller
  • De beste adressene i sentrum av København
  • Gunstig lojalitetsprogram
  • Gode parkeringsmuligheter
  • Gratis Wi-Fi


Husk! Vi gir prisgaranti på alle våre hotellerEkstra gode tilbud på opplevelser og hotell i København

Se alle våre gode pakketilbud på opplevelser inkl. hotellopphold

Bed and Breakfast

Bed & Breakfast inkl. hotell

fra DKK 480,-

Tivoli

Tivoli inkl. hotell

fra DKK 525,-

Entry ticket to Den Blå Planet and overnight accommodation at one of Arp-Hansen Hotel Groups hotels in Copenhagen

Den Blå Planet inkl. hotell

fra DKK 550,-
Er du ute etter et godt hotell i sentrum av København?

 

12 unikke hoteller i centrum af København

Enten du skal på ferie eller forretningsreise i København, er det viktig å finne et godt hotell som passer til dine behov og gir deg en god base i København. Arp-Hansen Hotel Group har 12 hoteller i sentrum av København – hotellene spenner fra det tostjerners lavprishotellet Wakeup Copenhagen til det firestjerners luksushotellet Phoenix Copenhagen.

Se kart


Wakeup Copenhagen – det prisvennlige valget

Wakeup Copenhagen er et opplagt alternativ hvis du er ute etter et prisvennlig hotell med god beliggenhet. Wakeup Copenhagen er et flott designhotell som ligger ved Københavns moderne havnefront, et område som er i stadig utvikling. Hotellet ligger bare 15 minutters gange fra rådhusplassen, og har alle moderne bekvemmeligheter som for eksempel flatskjerm og trådløst Internett på alle rom. Les mer om Wakeup Copenhagen her.

Arp-Hansens øvrige hoteller i København

I tillegg til det luksuriøse Hotel Phoenix og lavprishotellet Wakeup Copenhagen har Arp-Hansen Hotel Group åtte andre fine hoteller sentralt i København. Ved Københavns havnefront ligger, foruten Wakeup Copenhagen, det spennende temahotellet Tivoli Hotel og det flotte Copenhagen Island med utsikt over havneinnløpet. I området ved Kongens Nytorv og Nyhavn ligger Hotel Opera, Copenhagen Strand og 71 Nyhavn Hotel, som alle kan tilby god service og flotte rom. I området rundt rådhusplassen ligger Imperial Hotel, Grand Hotel og The Square. The Square er et svært populært, hypermoderne hotell med fasade ut mot rådhusplassen. Mer sentralt blir det ikke!