Pin it

Bo på godt trestjerners hotell i København

Skal du til København på snartur eller på en lengre ferie? Reiser du alene, med ektefelle eller hele familien? Privat eller forretningsreise? Arp-Hansen Hotel Group kan tilby gode overnattingsmuligheter til en fornuftig pris på et av våre fine trestjerners hoteller beliggende sentralt i København.

Bo midt i København

I området rundt Kongens Nytorv og Nyhavn ligger to av Arp-Hansens gode trestjerners hoteller, Hotel Opera og Copenhagen Strand, som foruten en fantastisk beliggenhet tilbyr god komfort og flotte rom. Innredningen på Hotel Opera er holdt i eldre, klassisk stil, mens Copenhagen Strand har en maritim stil. Begge hoteller har naturligvis et høyt servicenivå, og bor du på et av dem, befinner du deg rett ved noen av Københavns mest kjente severdigheter, for eksempel Amalienborg, Langelinie med Den Lille Havfrue, Nyhavn og Det Kongelige Teater. Her er du med andre ord midt i Københavns pulserende sentrum!

… eller nyt naturskjønne omgivelser nord for København

Foretrekker du å bo i rolige og naturskjønne omgivelser, men likevel nær København sentrum, kan et opphold på Gentofte Hotel være den perfekte løsning. Gentofte Hotel ligger cirka åtte kilometer nord for København sentrum, og det er gode transportmuligheter fra hotellet. Togturen fra Gentofte stasjon til Københavns Hovedbanegård tar bare rundt et kvarter, og med bil tar turen heller ikke mer enn 15-20 minutter. Dermed kommer du deg raskt og greit inn til sentrum for å oppleve byens severdigheter og shoppingmuligheter. I Gentofte er man samtidig nær både skog og strand, og i sommerperioden har den populære fornøyelsesparken Bakken, som ligger midt i Dyrehaven, åpent. Les mer om Gentofte Hotel her.