DANSK / SVENSKA
Pin it

Finn et hotell med god beliggenhet

Opplev København fra sin beste side

København er en vakker hovedstad, og som en ordentlig storby har den flere områder med hver sin karakteristiske atmosfære. Når du besøker København, er det viktig å velge et hotell med riktig beliggenhet. Da er du sikker på å oppleve København fra sin beste side. Arp-Hansens 12 hoteller ligger alle sentralt i København – bortsett fraGentofte Hotel, som ligger i vakre, naturskjønne omgivelser i Gentofte cirka ti kilometer nord for København. Les mer om Arp-Hansens hoteller og deres beliggenhet på denne siden.

Beliggenhet ved Københavns havnefront

Københavns havnefront har i løpet av de senere årene gjennomgått en forandring, og fremstår i dag hypermoderne med flotte nye bygninger i glass og metall. Arp-Hansen har tre hoteller like ved Københavns havnefront, Copenhagen Island, Tivoli Hotel og lavprishotellet Wakeup Copenhagen. Copenhagen Island er et moderne og lekkert hotell som ikke er offisielt stjerneklassifisert, men som kan tilby en unik og luksuriøs opplevelse. Tivoli Hotel er heller ikke offisielt klassifisert, men holder et høyt nivå på komfort og service. Hotellet har temabaserte rom i stil med Københavns fornøyelsespark Tivoli, og kan dessuten tilby en delikat opplevelse på den lekre sushirestauranten i 14. etasje, med flott utsikt over København. Wakeup Copenhagen er Arp-Hansens budsjetthotell – et tostjerners hotell som kan tilby billig overnatting, men med en komfort som lett kan måle seg med mange av byens trestjerners hoteller. Felles for disse tre hotellene er plasseringen ut mot Københavns moderne havnefront og bare få minutter inn til sentrum av København.

Beliggenhet ved rådhusplassen i København

For mange er rådhusplassen byens absolutte sentrum, og det er også her de fleste starter sin utforskning av København. Rådhusplassen ligger like ved flere av byens museer, fornøyelsesparken Tivoli og shoppinggaten Strøget, og du finner naturligvis masse kafeer og restauranter i området. Bo på et av Arp-Hansens hoteller i området, så er du sikker på å bo på hotell med god beliggenhet. The Square, Hotel Imperial og Grand Hotel ligger alle tre i dette området, og har alle høy kvalitet og god service.

Beliggenhet ved Kongens Nytorv

Kongens Nytorv er også et av Københavns knutepunkter. Området er et av Københavns mest eksklusive, og her har du rik anledning til å handle luksuriøse merkevarer, nyte gourmetmat og i det hele tatt skjemme bort deg selv. Amalienborg, Det Kongelige Teater og Marmorkirken ligger alle innen rekkevidde, så det er mange severdigheter å utforske. Arp-Hansens hoteller Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand og Hotel Opera ligger alle i dette området. Bor du på et av dem, er du garantert å oppleve København fra sin flotteste side.