DANSK / SVENSKA
Pin it

Er du ute etter et bra hotell med frokost?  • Sjarmerende, moderne og stilfulle hoteller
  • De beste adressene i sentrum av København
  • Gunstig lojalitetsprogram
  • Gode parkeringsmuligheter
  • Gratis Wi-Fi
Husk! Vi gir prisgaranti på alle våre hotellerEr du ute etter et bra hotell med frokost?

Skal du til København på ferie eller forretningsreise? På alle våre hoteller har vi et godt tilbud til deg. Få en deilig frokostbuffet på hotellet, så slipper du å måtte kjøpe frokost ute i byen og får i stedet en god start på dagen uten stress. Bestill hotell med frokost direkte på denne siden. Tilbudet kalles Bed & Breakfast og gjelder på alle våre hoteller i sentrum av København samt på Gentofte Hotel, som ligger i naturskjønne omgivelser cirka åtte kilometer nord for København.

Bed and Breakfast

Bed & Breakfast

fra DKK 480,-

Tivoli

Tivoli

fra DKK 525,-

Entry ticket to Den Blå Planet and overnight accommodation at one of Arp-Hansen Hotel Groups hotels in Copenhagen

Den Blå Planet

fra DKK 550,-Start dagen med deilig frokost og få masse energi

Enten du er på forretningsreise med stramt tidsskjema i København eller på ferie med familien, trenger du et solid morgenmåltid for å være klar til dagens program. På alle våre hoteller tilbyr vi et deilig morgenmåltid, og enkelte av dem har til og med sine egne restauranter tilknyttet hotellet. Det gjelder blant annet Phoenix Copenhagen og 71 Nyhavn Hotel. Etter en deilig frokost er du klar til å oppleve København og alt hva byen har å tilby. Uansett hvilket hotell du velger, bor du sentralt i København – like ved alle byens spennende severdigheter, shoppingmuligheter og kafé- og restaurantliv.

Bo sentralt i København

Arp-Hansen Hotel Group eier noen av Københavns best beliggende hoteller 11 av våre 12 hoteller ligger sentralt i København, i nærheten av byens knutepunkter som rådhusplassen og Kongens Nytorv. Bor du på et av Arp-Hansens hoteller, får du en god base med en god beliggenhet, og velger du å ha frokost på hotellet, har du det aller beste utgangspunktet for oppholdet i København.