DANSK / SVENSKA / 
Pin it

Få maksimal oppvartning på luksushotell i København

Er du ute etter et godt hotell i sentrum av København?

Enten du skal på ferie eller forretningsreise i København, er det viktig å finne et godt hotell som passer til dine behov og gir deg en god base i København. Arp-Hansen Hotel Group har 10 gode hoteller i sentrum av København – hotellene spenner fra det tostjerners lavprishotellet Wakeup Copenhagen til det firestjerners deluxe-hotellet Phoenix Copenhagen. Les mer om Arp-Hansens hoteller i København på denne siden og få råd om hvilket hotell du skal velge.

Wakeup Copenhagen – det prisvennlige valget

Wakeup Copenhagen er et opplagt alternativ hvis du er ute etter et prisvennlig hotell med god beliggenhet. Wakeup Copenhagen er et flott designhotell som ligger ved Københavns moderne havnefront, et område som er i stadig utvikling. Hotellet ligger bare 15 minutters gange fra rådhusplassen, og har alle moderne bekvemmeligheter som for eksempel flatskjerm og trådløst Internett på alle rom. Les mer om Wakeup Copenhagen her.

Hotel Phoenix Copenhagen – det luksuriøse alternativet

Hotel Phoenix Copenhagen er et av Københavns mest luksuriøse hoteller. Hotellet er klassifisert som et firestjerners deluxe-hotell, og servicen og komforten ligger i toppklassen. Hotellet ligger i Københavns mest eksklusive strøk, og med naboer som Amalienborg og Det Kongelige Teater er det masse å oppleve rett utenfor døren. Hotellet er innredet i Ludvig XVI-stil, inspirert av renessanseslottet Versailles. På Hotel Phoenix Copenhagen er du sikret et luksuriøst opphold med uforlignelig service og komfort. Les mer om Hotel Phoenix Copenhagen her.

Arp-Hansens øvrige hoteller i København

I tillegg til det luksuriøse Hotel Phoenix og lavprishotellet Wakeup Copenhagen har Arp-Hansen Hotel Group åtte andre fine hoteller sentralt i København. Ved Københavns havnefront ligger, foruten Wakeup Copenhagen, det spennende temahotellet Tivoli Hotel og det flotte Copenhagen Island med utsikt over havneinnløpet. I området ved Kongens Nytorv og Nyhavn ligger Hotel Opera, Copenhagen Strand og 71 Nyhavn Hotel, som alle kan tilby god service og flotte rom. I området rundt rådhusplassen ligger Imperial Hotel, Grand Hotel og The Square. The Square er et svært populært, hypermoderne hotell med fasade ut mot rådhusplassen. Mer sentralt blir det ikke!