DANSK / SVENSKA
Pin it

Finn et hotell med god beliggenhet  • Sjarmerende, moderne og stilfulle hoteller
  • De beste adressene i sentrum av København
  • Gunstig lojalitetsprogram
  • Gode parkeringsmuligheter
  • Gratis Wi-Fi
Husk! Vi gir prisgaranti på alle våre hotellerOpplev København fra sin beste side

København er en vakker hovedstad, og som en ordentlig storby har den flere områder med hver sin karakteristiske atmosfære. Når du besøker København, er det viktig å velge et hotell med riktig beliggenhet. Da er du sikker på å oppleve København fra sin beste side. Arp-Hansens 12 hoteller ligger alle sentralt i København – bortsett fraGentofte Hotel, som ligger i vakre, naturskjønne omgivelser i Gentofte cirka ti kilometer nord for København. Les mer om Arp-Hansens hoteller og deres beliggenhet på denne siden.

Beliggenhet ved Københavns havnefront

Københavns havnefront har i løpet av de senere årene gjennomgått en forandring, og fremstår i dag hypermoderne med flotte nye bygninger i glass og metall. Arp-Hansen har tre hoteller like ved Københavns havnefront, Copenhagen Island, Tivoli Hotel og lavprishotellet Wakeup Copenhagen. Copenhagen Island er et moderne og lekkert hotell som ikke er offisielt stjerneklassifisert, men som kan tilby en unik og luksuriøs opplevelse. Tivoli Hotel er heller ikke offisielt klassifisert, men holder et høyt nivå på komfort og service. Hotellet har temabaserte rom i stil med Københavns fornøyelsespark Tivoli, og kan dessuten tilby en delikat opplevelse på den lekre sushirestauranten i 14. etasje, med flott utsikt over København. Wakeup Copenhagen er Arp-Hansens budsjetthotell – et tostjerners hotell som kan tilby billig overnatting, men med en komfort som lett kan måle seg med mange av byens trestjerners hoteller. Felles for disse tre hotellene er plasseringen ut mot Københavns moderne havnefront og bare få minutter inn til sentrum av København.

Bed and Breakfast

Bed & Breakfast

fra DKK 480,-

Tivoli

Tivoli

fra DKK 525,-

Entry ticket to Den Blå Planet and overnight accommodation at one of Arp-Hansen Hotel Groups hotels in Copenhagen

Den Blå Planet

fra DKK 550,-Beliggenhet ved rådhusplassen i København

For mange er rådhusplassen byens absolutte sentrum, og det er også her de fleste starter sin utforskning av København. Rådhusplassen ligger like ved flere av byens museer, fornøyelsesparken Tivoli og shoppinggaten Strøget, og du finner naturligvis masse kafeer og restauranter i området. Bo på et av Arp-Hansens hoteller i området, så er du sikker på å bo på hotell med god beliggenhet. The Square, Hotel Imperial og Grand Hotel ligger alle tre i dette området, og har alle høy kvalitet og god service.

Beliggenhet ved Kongens Nytorv

Kongens Nytorv er også et av Københavns knutepunkter. Området er et av Københavns mest eksklusive, og her har du rik anledning til å handle luksuriøse merkevarer, nyte gourmetmat og i det hele tatt skjemme bort deg selv. Amalienborg, Det Kongelige Teater og Marmorkirken ligger alle innen rekkevidde, så det er mange severdigheter å utforske. Arp-Hansens hoteller Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand og Hotel Opera ligger alle i dette området. Bor du på et av dem, er du garantert å oppleve København fra sin flotteste side.

Bo bra i sentrum av København

København er en stor by med flere ulike områder, hvert med sin egen sjarm. De fleste foretrekker imidlertid å bo så nær sentrum som mulig for å få maksimalt ut av oppholdet, og det er det gode grunner til. En god og sentral base er viktig når man besøker en storby, for da er det enklere å navigere rundt og utforske byen enn når man bor langt unna bykjernen. Arp-Hansen Hotel Group har 10 gode hoteller sentralt beliggende i København og et enkelt hotell som ligger cirka ti kilometer nord for København, i Gentofte. Her har du stranden og skogen like i nærheten.

Bo et steinkast fra rådhusplassen i København

For mange er rådhusplassen synonymt med byens sentrum, og det er også mange fordeler ved å bo så sentralt som her. Arp-Hansen har tre gode hoteller, Imperial Hotel, Grand Hotel og The Square, som alle ligger et steinkast fra rådhusplassen. Velger du å bo på et av disse hotellene, befinner du deg like ved blant annet den gamle fornøyelsesparken Tivoli, gågaten Strøget og mange av byens museer og kulturinstitusjoner. Du bor også midt i Københavns kafé- og restaurantliv, og du finner masse underholdning i form av kinoer, teatre og barer, så du vil garantert ikke kjede deg i dette området. Rådhusplassen er dessuten et knutepunkt for transport, så du har mange muligheter til å utforske området utenfor København. For eksempel tar det bare ca. 30 minutter med tog fra Københavns Hovedbanegård til Malmø i Sverige, så har du tid, er det mulig å kombinere et besøk i København med en snartur til Malmø.