DANSK / SVENSKA
Pin it

Finn et bra hotell i sentrum av København

Skal du på ferie eller forretningsreise i København? For å få maksimalt ut av turen til København er det noen ting du bør tenke på når du skal velge hotell.

København er en storby som omfatter områder med forskjellig atmosfære. Arp-Hansen har 12 hoteller i København centrum, men i ulike deler av byen. Så du bor sentralt uansett hvilket av dem du velger. Les mer på denne siden og få gode råd om hvilket hotell du bør velge.

Unike hoteller i København for enhver smak

Arp-Hansens 12 gode hoteller er spredt over ulike områder av bykjernen. Tre av hotellene ligger ved Rådhuspladsen – det gjelder også det stilfulle Imperial Hotel, det klassiske og sjarmerende Grand Hotel og det kule og trendy The Square. Disse hotellene ligger bare et steinkast fra Hovedbanegården og like i nærheten av byens kafeer og restauranter. Dette området byr på masse liv og underholdning, og veien er kort til det meste. Arp-Hansen har også hoteller i området rundt Kongens Nytorv og Nyhavn. Hotellet 71 Nyhavn Hotel ligger i et av de originale, gamle pakkhusene i Nyhavn. Luksushotellet Phoenix Copenhagen, det sjarmerende Hotel Opera og det stilfulle og maritime Copenhagen Strand ligger i området bak Kongens Nytorv – ikke langt fra Amalienborg og Det Kongelige Teater. Velger du dette strøket, bor du i et av Københavns mest eksklusive områder med kort avstand til high-end shopping og store kulturopplevelser i Operaen og DRs konserthus. Kunne du tenke deg å bo ved Københavns moderne havnefront i et område som er i stadig utvikling? Da bør du velge et av Arp-Hansens hoteller på Kalvebod Brygge. Her ligger det fascinerende temahotellet Tivoli Hotel, det spektakulære og moderne hotellet Copenhagen Island og det kule og moderne lavprishotellet Wakeup Copenhagen. Disse hotellene ligger bare 10-15 minutters gange fra Rådhuspladsen og har utsikt til Københavns moderniserte havnefront.
Uansett hvilket hotell du velger, får du høy komfort og god service. På Arp-Hansens hoteller bor du nemlig både sentralt og lekkert, slik at du kan nytehotellopphold i København.