DANSK / SVENSKA
Pin it

Gode hotelltilbud i København  • Sjarmerende, moderne og stilfulle hoteller
  • De beste adressene i sentrum av København
  • Gunstig lojalitetsprogram
  • Gode parkeringsmuligheter
  • Gratis Wi-Fi
Husk! Vi gir prisgaranti på alle våre hotellerGode hotelltilbud i København

Skal du til København med kjæresten, ektefellen eller hele familien? Arp-Hansen Hotel Group eier noen av Københavns beste hoteller, som alle ligger sentralt i København og kan tilby et høyt nivå på komfort og service. Imidlertid ligger Gentofte Hotel cirka 10 kilometer nord for København i vakre, naturskjønne omgivelser, noe som kan være en fordel hvis du reiser med små barn og gjerne vil kombinere storbyopplevelsen med rolige omgivelser og vakker natur. Uansett hvilket hotell du velger at bo på og hvilken årstid du besøker byen, har vi gode tilbud som passer til din ferie. Les mer om våre gode hotelltilbud her på denne siden og på de spesifikke sidene.

Bed and Breakfast

Bed & Breakfast inkl. hotell

fra DKK 480,-

Tivoli

Tivoli inkl. hotell

fra DKK 525,-

Entry ticket to Den Blå Planet and overnight accommodation at one of Arp-Hansen Hotel Groups hotels in Copenhagen

Den Blå Planet inkl. hotell

fra DKK 550,-Romantiske tilbud

Vil du overraske kjæresten eller ektefellen med maksimal avslapping og nytelse, er en weekend på et av våre innbydende hoteller i København en veldig god idé. København er nemlig en romantisk by med masse ting å oppleve. Besøk for eksempel et av byens kunstmuseer, gå tur ved Christianshavns kanal og spis middag på en av byens flotte restauranter. Når det gjelder hotell, finnes det flere muligheter. Skal det være skikkelig romantisk, er det firestjerners deluxe Hotel Phoenix Copenhagen i Bredgade et opplagt valg. Hotellet er bygget i Ludvig XVI-stil, med stor vekt på hver minste detalj. Rekker ikke budsjettet så langt, kan også våre øvrige hoteller tilby fine rom og romantisk stemning. Les mer om vårt Parterapi-tilbudher.

Romantisk weekend

Romantisk weekend

fra DKK 515,-Gode familietilbud

Reiser du med små eller større barn, har vi forskjellige familietilbud til deg. Dere kan for eksempel bestille to rom med dør imellom eller få en spesialpris på et separat rom til barna hvis de er store nok til å bo på eget rom. Les mer om våre familietilbud her